top of page
lsk - historien om sportsklubben med egen by

Lillestrøm er bortimot synonymt med LSK. Siden 1917 har Sportsklubben holdt fanen høyt hevet for hele Romerike, med et mulig unntak for den grårøde breddefotballnaboen på den andre siden av Sagdalen. I lange perioder har LSK også vært en bunnsolid maktfaktor innen norsk fotall, både på og utenfor banen, og fått fram ballatleter og personligheter i hopetall.

 

Slikt blir det mye deilig historikk av. De aller ypperste høydepunktene, og enkelte lavpunkter, får du servert i denne boka. Attpåtil i tegneserieform, med blekket finjustert for å tekkes alt fra beinharde Kanaris til den hardt prøvede yngre garde (som ingen kan beskylde for å være medgangssupportere), Romerikspatrioter, og historieinteresserte lesere generelt.

 

Det eksisterer garantert andre bokverk som skildrer Fuglas historie i hakket mer detaljert form, men ingen av dem kan matche ”LSK - Historien om Sportsklubben med egen by” på kombinasjonen av dramatiseringer rundt hva som fort kan ha skjedd bak kulissene underveis, og dens nærmest forbilledlig subjektive omgang med kildefakta.

 

Boka er produsert av Sveen & Emberland, livslange LSK-patrioter fra rett over Rælingsbrua begge to.

Les mer om bokprosjektet i Romerikes Blad og på lsk.no

Bestill boka her

LSK bok-teaser: Traktor & ljå

LSK bok-teaser: Traktor & ljå

Play Video
bottom of page