WWF SoMe-kampanje for ulven

I samarbeid med WWF og Pandabladet lager Sveen & Emberland tegneserien "TIRIL". Serien handler kort sagt om en kvikk liten pandajente som tar opp miljøspørsmål og setter skapet på plass; altså dét myndighetene i Norge skulle ha gjort.

Etter den siste fallitterklæringen fra Regjeringen, der denne i strid med all tenkelig fornuft, forskning og etikk vedtok at 47 av våre drøye 60 norske ulver skal massakreres, har WWF økt trykket kraftig i sosiale medier. Til denne kampanjen har vi laget en spesialepisode der Tiril krangler med Erna Solberg under Stortingets spørretime. Episoden er spredd vidt og bredt via Twitter, Facebook og Instagram. 

Sveen & Emberland støtter som alltid WWF og norske rovdyr 100%. Vi er begge oppvokst på trammen til Østmarka, og kan virkelig spare oss for pyser som vil fjerne ulvene som nå beriker hjemtraktene våre. Til daglig bor vi på hver vår kant av verden, og legger inn hyppige utflukter til jungler der jaguarer og tigere romsterer. Skoger med slike faunainnslag har en helt egen atmosfære, en elektrisitet i seg, som hever naturopplevelsen flerfoldige hakk. Vi godtar ikke rasering av økosystemer og nedslakting av vilt for å tekkes et lite, men høyrøstet kobbel av buksepissende naturhatere som baserer faktakunnskapene sine utelukkende på eventyret om Rødhette.

Signér WWFs opprop her: JA TIL ULV

Les mer om Pandaklubben

 
Ivan Emberland