Sleivdal i nytt blad - og på nytt språk!

Endelig er Sleivdal-serien tilbake på trykk med nye månedlige episoder. Debuten skjer i oktobernummeret av smått legendariske Norsk Barneblad, og språklig betyr det at vi stiller i selskap med Grytten, Fløgstad og Hoem: jau, Sleivdal vert no å lesa på nynorsk. Det klinger og det flyter, og vi er stolte over resultatet!

Som en sitronfrisk vri vil vi framover hovedsaklig følge fotballklubbens yngre garde i tegneserien, som derfor er omdøpt til SLEIVDAL JR. Fans av det klassiske figurgalleriet trenger likevel ikke ty til rep. Hallvar Thorkildsen er trener for alle klubbens lag, også de minste, og dukker selvsagt igjen opp i hovedrollen. Thorkildsen lover også gjestespill fra Siklesæter, Hval, Congo, Fjøs og resten av sleivdølene i månedene som kommer. 

Norsk Barneblad har holdt koken siden 1887. Det er nesten like lenge som Karen Marie Ellefsen. 

 
Ivan Emberland