Butikk

 

 
Grønnhette-2.jpg

GRØNNHETTE bør handles i stabler. Da har du gavene klare til jul og alt av barnebursdager i overskuelig framtid. Dette er tid og stress spart, det vet vi selv med barn som stadig skal på bursdagsfester hos venner og klassekamerater. Halvparten av bokinntektene går dessuten rett til WWFs arbeid for norske rovdyr. Boka er både en gøyal presang, og en gave med mening som gir ringvirkninger holdningsmessig. Slik gir vi noe tilbake til Østmarka også. Bukkene Bruse i oppdatert drakt har jo virkelig gjort vei i vellinga på barnebok-fronten de siste årene, så hvorfor ikke håpe at eventyrkollega GRØNNHETTE oppnår noe liknende?

Vi anbefaler at folk handler boka direkte på nettsiden til WWF Verdens naturfond. Da går enda mer av potten tilbake til WWFs arbeid for norske rovdyr. Boken kan også kjøpes i vanlig bokhandel, både i butikk og på nett.

Bestill her

 
Forsiden-Rælingen.jpg

SAGAEN OM RÆLINGENE

Ved Ramstadsjøens islagte bredder ruver et gammelt jaktslott. Fem unge rælinger inviteres inn av vertinnen, Mari Kollen, til en tidsreise de sent vil glemme. Mari vet nesten mystisk mye om de utroligste historier, sagn og legender fra Rælingen.

"Med et folketall i kraftig vekst og mange nye innflyttere, bestemte kulturetaten i den sentrale østlandskommunen seg for å by innbyggerne på litt veldramatisert lokalkunnskap via en tegneseriebok. Vi var ikke vonde å be. Med kilder som egen oppvekst i Rælingen, en kloss av en bygdebok fra 1950 og et svært aktivt historielag, fant vi materialet vi trengte."

BESTILL HER

 
Sleivdal.jpg

SLEIVDAL IL - TABELLEN ER LANG!

200 sider tettpakket nonsens. Soleklare høydepunkter. Marianergropdype nedturer. Raust med friskt bonusmateriale. Til og med sorterte tjuvglimt inn i den kreative skaperprosessen bak hele spetakkelet. 

Bare å sette seg godt til rette foran godstolen, som fotballkommentator Øivind Johnsen så velmenende formulerte det, og nyte timer med hardt sprikende lesestoff om trenergallionsfiguren Hallvar Thorkildsen, scoringsmaskinen Goliat Siklesæter, steglette Martin Hval, og resten av galleriet fra bygda Gud ikke bare glemte, men fortsatte å overse. 

Vi lover masse gøy for unge fotballentusiaster og høytidsstemt, sepiasløret mimring for gamle BOING-lesere!

BESTILL HER